Presidenta

Marina López i Ruiz. Presidenta de la Societat Catalano Balear de Psicologia -SCBP-. Psicòloga General Sanitària i Doctora en Psicologia. Centre de Salut Mental Integral i Comunitària Clínica Sant Jordi. Barcelona.

Vocals

Roger Ballescà i Ruiz. Psicòleg, psicoterapeuta, docent i supervisor clínic. Hospital Sagrat Cor de Martorell. Junta de Govern del Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya -COPC-.

Sergi Ballespí Sola. Departament de Psicologia Clínica i de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-.

Tomás Blasco Blasco. Coordinador del Treball de Fi de Màster del MUPGS. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Àrea de Psicologia Bàsica. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-.

Mayte Cerón Provencio. Psicòloga General Sanitaria al Centre de Desenvolupament Personal Factor P, Barcelona. Psicòloga d’urgències i emergències col•laboradora a STIMULUS PSYA ESPAÑA, CANAL SALUD 24 i YEES. Psicòloga de la xarxa nacional d’assistència a víctimes de terrorisme del Ministeri de l’Interior. Col•laboradora a la Unitat d’Investigació Centro Fòrum.

Ander Chamarro Lusar. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Àrea de Psicologia Bàsica. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-.

Joan Deus Yela. Psicòleg Clínic i Neuropsicòleg. Professor Agregat del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-. Coordinador Assistencial del Servei de Psicologia i Logopèdia de la Facultat de Psicologia -UAB-. Unitat d’Investigació en Ressonància Magnètica de l’Hospital del Mar-PRBB de Parc Salut Mar.

Josep Maria Losilla Vidal. Departament de Psicobiologia i Metodologia de les Ciències de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-.

Sònia Magán Muñoz. Psicòloga General Sanitària i Neuropsicòloga. Directora de la Residencia Sant Francesc i Centre de Dia Terapèutic. Santpedor i Manresa.

Isairy Monasterios Da Costa. Psicòloga General Sanitària.

Mercè Nomen Fernández. Psicòloga General Sanitària. Consulta privada i Neuroscenter. Psicòloga col•laboradora a la xarxa nacional de psicòlegs d’urgències i emergències a PSYA Asistencia. Psicòloga a l’equip de suport psicològic de l’ONG Proactiva Open Arms.

Alba Palazón Llecha. Psicòloga General Sanitària. Unitat d’addiccions. Hospital Universitari Dexeus.

Guillem Parra Lorenzo. Psicòleg General Sanitari. Professor Associat. Unitat de Psicologia Bàsica. Departament Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-. Centre de Salut Mental Integral i Comunitària Clínica Sant Jordi. Barcelona. Coordinador d’Equip Tècnic de centres de protecció infanto-juvenils de GEDI.

Josep Maria Ribé Viñes. Psicòleg General Sanitari. Institut de Psiquiatria i Psicologia Clínica de Barcelona. Vicepresident de l’Associació Catalana de Psicologia General Sanitària.

Sònia Sànchez Busqués. Doctora en Psicologia. Coordinadora de la Comunitat de Recerca Estratègica -CORE- en Salut mental.

Jaume Vives Brosa. Departament de Psicobiologia i Metodologia de les Ciències de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona -UAB-.